Üdvözöljük a Járműgyár Kft. weboldalán

A JBUS Járműgyár Kft. egy 1998-ban alapított magánvállalkozás, mely a kisbuszok iránti egyre növekvő igény kielégítésére jött létre. A mini- és midibuszok, valamint furgonok kialakításához zárt áruszállítókat illetve transzportereket ún. alapjárműként használunk fel. A hazai kínálatból rendelkezésre álló alapjárművekből - az autóbuszos személyszállítók tapasztalatait figyelembe véve- a magas műszaki színvonalat képviselő Mercedes-Benz és Volkswagen különböző típusait (Crafter, Sprinter, Transporter, Vario, Vito) használjuk az autóbuszok kialakításához. Cégünk karosszéria-átépítése megfelel a Daimler Chrysler AG és a Volkswagen AG. felépítménygyártói előírásainak, így rendszeres beszállítói vagyunk a két márka márkakereskedői hálózatának.

JÁRMŰ ÁTÉPÍTÉS

A JBUS Kft. 1998 óta épít át főként dobozos járművekből egyedi kialakítású járműveket.
 

EGYEDI ÁTÉPÍTÉSEK

A járművek egyedi igényeknek megfelelően készülnek, személyre szabottan.
 
 

SZERVÍZ SZOLGÁLTATÁS

Cégünk a megalakulása óta biztosít a járművekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat.
 

MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK SZÁMÁRA KIALAKÍTVA

A járművek átalakításakor a legapróbb részletekig odafigyelünk a mozgáskorlátozottakra.
 
 


Hírek, aktualitások

2011.11.09. 00:00
Idén április 28.-án, immár 8. alkalommal rendezték meg a legrangosabb hazai autóbuszos szakmai rendezvényt a Tököli autóbuszfesztivált. Az előző évekhez képest több autóbuszgyár és háttéripari beszállító cég képviseltette magát.
2011.10.18. 00:00
Új midibusszal szállítja utasait Hódmezővásárhelyen több helyi vonalon is a Tisza Volán Zrt., a részben hazai gyártású járművet 25 millió forintért vásárolta a cég - közölte Szeri István vezérigazgató pénteken az alföldi városban.