Midibusz család

Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A Projekt címe:

„Midibusz család"

KMOP-1.1.4-07/1-2008-0032

Kedvezményezett neve és elérhetôsége:

JBUS Járműgyár Kft. 1115 Bp. Hídvég u. 6-8.

A képzések támogatására elnyert összeg: 15.771.948- Ft

Projekt leírás:
Sokfajta variációval rendelkező 16-25 személyes Mercedes-Benz vagy Volkswagen Crafter járműből kialakított helyközi és helyi közlekedésre alkalmas midibustcsalád ( magaspadlós helyi-helyközi, alacsonypadlós helyi buszok ) kifejlesztése és gyártása a cél, amely a legkorszerűbb alvázra a legkorszerűbb anyagokból épül, a legmagasabb nyugat-európai minőségi kivánalmaknak is megfelelő belsővel, külsővel a legkorszerűbb anyagokból épül fel és teljeskörű európai típusbizonyítvánnyal rendelkezik.

 

 


Közreműködő szervezet:
Magyar Gazdaságfejlesztő Központ Zrt.
www.magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nfu.hu

 

 

JBUS JÁRMŰGYÁR Járműépítő – Javító és Szolgáltató Kft. Képzései

Az Európai Unió társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

A Projekt címe:

„A tudás sztrádája" - Képzések a JBUS Kft. dolgozói számára 2008- ban

HEFOP-3.4.1-08/1.-2008-05-0265/2.0

A képzések helyszíne:

1115 Budapest, Hídvég utca 6 - 8

A projekt 2008.07.01. - 2008.11.30.közötti időtartalomban valósult meg.
A képzések támogatására elnyert összeg: 5.059.500.- Ft

Projekttervezési ismeretek képzés

Megszerzett kompetencia: A résztvevők a képzés során megismerték a projektmenedzsment alapvető technikáit, módszereit, eljárásait, úgy hogy alkalmazni tudják a sikeres projekttervezéshez. A tréning során kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alkalmazott „soft skill" fejlesztése, mely a produktív és hosszú távú team munka záloga. A képzés második kiemelt célja a projektszemlélet elsajátítását követően, a megszerzett tudás pályázatírói kontextusba történő értelmezésének bemutatása. A tréning során mind a pályázatok kiírói, mind a pályázói, mind a megvalósítói oldal által támasztott követelmények, feladatok értelmezése és szakszerű megoldása került előtérbe.

Számítástechnikai alapismeretek

Megszerzett kompetencia: A képzés rendszerezte és közvetítette azokat a számítástechnikai alapismereteket, amelyek elsajátítása nélkülözhetetlen a számítástechnika alkalmazásához. Megismerteti a hallgatókkal az információ megszerzésének lehetőségét, annak feldolgozását és továbbításának lehetőségeit, technikai feltételeit.

Üzleti kommunikációs ismeretek képzés

Megszerzett kompetencia: A képzés sikeres elvégezésével képesek lettünk meghatározni a kommunikációnk módját a célok függvényében, képesek lettünk felismerni a verbális és a nem verbális kommunikáció sajátosságait és eszközeit, továbbá képesek lettünk megérteni a kommunikációs üzeneteket. Megtanultunk viselkedni nehéz és konfliktus helyzetekben, továbbá képessé váltunk nemcsak a partner kritikájának elfogadására, hanem saját kritikáink megfogalmazására is.

 
Munkatársak képzése az JBUS Járműgyár Kft. - nél


Közreműködő szervezet:
ESZA Kht.
1134 Budapest, Váci út 45. "C" épület
www.esf.hu

Irányító hatóság:
HEFOP IH
www.hefop.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nfu.hu